Boeken

Canyon Special - Ordesa

Group Created with Sketch.
Rivers & Waterfalls
Groepsreis
  • Leeftijd

    12+

  • Dagen
    8
  • Prijs
    Vanaf €709

Hét avontuur voor canyoningfanaten

Boek deze trip

Memorabele momenten voor jou en je gezin

De canyon specials zijn er voor gezinnen die al lang niet meer aan hun eerste canyon toe zijn! Tijdens deze reis ontdek je nieuwe canyons en schakel je een trapje hoger in ontzagwekkende kloven vol glijbanen, sprongen en rappels. Als afwisseling zoeken we het ook een dagje hoog en droog op een magnifieke via ferrata om dan snel terug het water in te duiken en de andere gezinnen uit te dagen voor een river trophy. De tubingbanden liggen je al op te wachten!

Door ons geregeld
Onvergetelijke momenten, door ons geregeld
Like minded
Reis met gezinnen zoals de jouwe
Alle bergavonturen
Proeven van alle bergavonturen
Waterratten
Voor de echte waterratten
Gidsen en animatie
Nederlandstalige gidsen & animatie
Basecamp
Een basecamp om bij weg te dromen

Weekprogramma

Dag

1

Welkom (terug) in Puyarruego-Escalona

Vandaag start een onvergetelijk familie-avontuur. Je komt op eigen houtje of in onze auto-car toe in het Family Adventure basecamp. ‘s Avonds leggen we je al meteen in de watten met verfrissende sangria, hemelse tapas en verse paella. Na het blije terugzien met je berggidsen, werp je een eerste blik op de sterrenhemel en weet je dat je terug thuis bent.

Dag

2

Opfrissing canyontechnieken in een droge canyon

Na een ontbijt om je vingers bij af te likken trekken we op verkenning in Ordesa. We kijken wat er nog is overgebleven van jullie touwenkennis en duiken al snel een eerste droge canyon in om. Na vandaag zijn jullie helemaal klaar om een versnelling hoger te schakelen.

Dag

3

Experience canyon: naar hart van de bergen

Bottines geknoopt, stevig ontbeten: let’s go! Marcheer langs diep ingesneden canyons waar Moeder Natuur jarenlang vrij spel kreeg. Speciale gesteentes wekken verwondering op bij jezelf en je kids, je weet wat er leeft en groeit en ervaart volledige vrijheid.

Dag

4

Rivertrophy: tubinggames, vlottenproef en rivertrail

Een heerlijk geurende koffie, tjirpende krekels en dat wauw uitzicht over de bergen. Het wordt haast een vast ochtendritueel. Het neopreen pak hangt alvast te blinken in de zon en wordt vandaag je beste maatje, je maakt je immers op voor een heuse riverday! Van tubinggames over een vlottenproef tot het betere touwenwerk, de rivier is nooit veraf. Kunnen jullie alle hindernissen de baas?

Dag

5

Technische canyon: diep de bergen in

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, zetten je zintuigen vandaag op scherp en laten je met nieuwe ogen kijken. Tijdens deze technische canyon volgen we de loop van de natuur, langs kabbelende riviertjes, kristalheldere zwemvijvers maar vooral ook majestueuze watervallen.

Dag

6

Via Ferrata: grandioze rotswandeling

Klik, set, go! Vandaag baan je je een weg langs ladders, trapjes, hang- en touwbruggen om op plekjes te komen waar je tijdens een normale wandeling nooit zou geraken. Snuif de berglucht op langs kanjers van valleien, laat je blik vallen op bergdorpjes waar de tijd bleef stilstaan, en wandel je in de lucht van rotswand naar rotswand.

Dag

7

Aqualibi canyon: vol sprongen en glijbanen

Een heerlijk geurende koffie, tjirpende krekels en dat wauw uitzicht over de bergen. Het wordt haast een vast ochtendritueel. Het neopreen pak hangt alvast te blinken in de zon en kruipt opnieuw met jou de van in, want vandaag rijden we naar alweer een volgende canyon. Wie waagt de sprong en duikt in een azuurblauwe poel?

Dag

8

Een laatste keer de berglucht opsnuiven

Met de drankjes van de avond ervoor nog in je benen, schuif je aan voor een laatste royaal ontbijt in een adembenemend kader. Gepakt en gezakt met tal van nieuwe reiservaringen ben je klaar voor de terugtocht. 

Op maat van je kids

Accommodaties

Camping

Camping

Glamping

Glamping

Lodge

Lodge

Hotel

Hotel

Elke accommodatie heeft z'n eigen charmes, de keuze ligt bij jou!

Leer hier de mogelijkheden kennen.

Afreisdata 2020

Laagseizoen: 4 juli & 22 augustus (korting van €30 pp)
Hoogseizoen: 18 juli

Andere periodes mogelijk op aanvraag (min 8p, max 12p)

Prijzen

Op staanplaats: €739 pp
In glampingtent: €819 pp
In chalet* (prijs obv 4p-bezetting): €912 pp

2p-kamer in hotel* (obv 2p-bezetting): €932 pp

Exclusief

Transport h/t naar Spanje en ter plaatse (busvervoer mogelijk aan €169 pp)
Reisverzekering (optioneel vanaf €24 pp)

 

Vrijblijvend reisvoorstel

Wat is inbegrepen

Gidsen en animatie

Nederlandstalige gidsen & animatie

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, begeleiden je van je eerste afdaling tot je grootste sprong. ‘s Avonds zorgen we voor onvergetelijke animatie.

Basecamp

Een basecamp om bij weg te dromen

Neem een duik in het zwembad of de rivier, of praat na over je heldendaden in de loungebar bij een fris drankje. 1001 ontspanningsopties aan je voeten.

Intro the wild

7 nachten into the wild

Back to nature, into the wild, zonder in te boeten aan comfort. Onze selectie slaapplekken zorgt voor een heerlijke nachtrust en biedt een antwoord voor elk budget.

Top maaltijden

3 topmaaltijden per dag

Lokale ingrediënten, heerlijke streekgerechten & culinaire ervaringen om je innerlijke mens te sterken & je vingers bij af te likken.

Like minded

Reis met gezinnen zoals de jouwe

We geloven dat momenten beter worden als je ze kan delen. 
Ontmoet ouders zoals jij, terwijl je telgen zich vermaken met leeftijdsgenoten.

Waterratten

Voor de echte waterratten

In onze ‘Rivers & waterfalls’-trips breng je je tijd door in, op en naast het water. Dring door tot het hart en de ziel van de bergen.

Door ons geregeld

Onvergetelijke momenten, door ons geregeld

Jullie focus? Samen ontdekken en samen genieten. Wij regelen de rest.

Optie

Neem een reisverzekering

Vallen onze activiteiten niet onder de voorwaarden in je polis voor ‘naam verzekering’, dan kan je steeds via Family Adventure een verzekering afsluiten.

Optie

Kies je vervoer

Kom met je eigen vervoer of laat je voeren in de Family vans. We vertrekken vanuit de verschillende centrumsteden en rijden je naar elk bergavontuur.

Voor wie?

Dit avontuur is er voor berggeiten die, net als wij, niet uit het water weg te slaan zijn, en graag tot in het hart & de ziel van de bergen doordringen. 

Eenoudergezin, meeroudergezin of in een nieuwe samenstelling? Onze reizen zijn op maat van families, in welke vorm ook.

Canyoning-ervaring is hier wel vereist. Enkel deelnemers die al minstens 2 Family Adventure reizen op hun palmares hebben staan, kunnen deelnemen. 

Download de brochure

Downloaden

Deel deze trip

Start je avontuur.

 

Boeken